Bästa webbhotellet

Om du vill ha en egen hemsida eller blogg behöver du ett webbhotell. Webbhotellet lagrar dina filer, det är där du kan ladda upp bilder att ha på din blogg mm. Webbhotell finns från några kronor per månad till jättedyra lösningar.  Alla erbjuder olika saker, så se till att veta vad det är du vill ha innan du köper.

Jag tycker personligen bäst om Binero, ett webbhotell som jag använt i många år. Det kostar 69 kronor i månaden, vilket jag absolut tycker att det är värt. Man får väldigt mycket för pengarna. Fördelen med Binero tycker jag är att dom har en bra kontrollpanel där man enkelt kan installera t.ex.  bloggsystemet WordPress utan att behöva kunna speciellt mycket, bara att peka och klicka. Denna blogg ligger självklart hos Binero.

Bineros kontrollpanel
Bineros kontrollpanel

Vad man skall tänka på när man beställer webbhotell hos Binero är att det är Linux-paketet man vill ha om man skall kunna köra WordPress.

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd! Om du avslutar ditt konto hos Binero innan din avtalstid är slut så återbetalar dom den del av pengarna för återstående inbetald tid. Om man avslutar kontot inom 45 dagar från att man startade det så får man tillbaks alla pengar utom eventuella domän-kostnader. Så man kan riskfritt prova Binero.

Några svenska webbhotell är: